Over Ons

Flipjewinkel.nl

Wij hebben zelf al jaren enthousiast de Flipjeboekjes, sleutelhangers, spaarpotten e.d. verzameld.
Toen wij onze winkel in de weerstraat in Tiel openden met tweedehands spullen, brocante, retro/vintage e.d. kregen we al snel vragen van mensen die de Flipje-boekjes zochten. Sindsdien struinen wij iedere verzamelbeurs, stripbeurs etc af op zoek naar 'nieuwe oude' exemplaren zodat jij je collectie compleet kunt maken.

Van veel boekjes hebben we meerdere exemplaren. Vaak nog in prima staat, soms wat minder mooi, maar je moet beseffen dat het 'goedkoop' gemaakte boekjes waren, bestemd voor kleine kinderen en dat het merendeel zo'n 60 jaar oud is.
Als je iets besteld in de webshop en we hebben meerdere exemplaren, dan sturen we altijd eerst de mooiste.
Als je komt afhalen in de winkel, dan kun je zelf uitzoeken welk exemplaar je wilt.
De boekjes zijn 'zoals ze zijn', met soms kreukels, hoekjes,ezelsoren of een krabbeltje. Als boekjes echt minder goed zijn en we hebben er nog maar eentje van, dan zullen we dat ook vermelden, zodat je weet wat je koopt.
Soms hebben we ook boekjes in 'mint' conditie, dat vermelden we dan bij de titel.

Er zijn ook 'eerste druk' boekjes. Die zijn vaak wat groter van formaat (soms bijna 1 cm hoger) en achterin staan wanneer het volgende deeltje gaat verschijnen. Als je echt een verzamelaar bent die op zoek is naar deze eerste drukken, neem dan even contact met ons op.
Zoek je een uitgave die niet in onze webshop staat, laat het ons dan ook weten. Soms hebben we nog exemplaren offline staan, en anders kunnen we altijd even op zoek gaan voor je!


Voor vragen over je bestelling kun je bellen met 0642 666815 of mailen naar info@flipjewinkel.nl